Om oss

Emballage i wellpapp, trä, plast & plywood

Vi utvecklar, tillverkar och säljer emballage i wellpapp, trä, plywood, dämpmaterial samt dess kombinationer. Hos oss finner du allt inom förpackning och emballage. Med många år i branschen kan vi ta fram de flesta lösningar, ge dig expertråd och tillsammans med dig utarbeta den förpackningslösning som passar just dig och din produkt.

Stort eller litet – robust eller ömtåligt? Med oss på Dana Pack kan du vara trygg med att du får den förpackningslösning, design och material du vill ha. Vi tror på ett nära samarbete med våra kunder och är alltid lyhörda för specifika önskemål. Då vi ligger strategiskt till i Märsta når du oss lätt från såväl Uppsala som Stockholm.

Vill du bli rätt packad?

Välkommen till Dana Pack – Det lilla företaget med den breda kompetensen! Hos oss finner du allt inom förpackning och emballage. Emballage och dämpmaterial – tillverkar vi utefter dina önskemål och behov. Emballagematerial vi arbetar med är bland annat:

  • Trä
  • Plywood
  • Wellpapp
  • Skumplaster i olika densitet
1960-talet

Dana Pack startades

Dana Pack har bedrivit verksamhet inom förpackningsbranchen sedan 1960-talet. Företaget var då inriktat på storemballage bl.a wellcontainer under namnet Nord Container.
1979

Verksamhet utökades

Från 1979 ägdes bolaget av Leif Larsson, inriktningen var fortfarande storemballage men utökades med stansade konstruktioner och inreden av dämpmaterial.
1999

Bolaget köptes upp

År 1999 köptes bolaget av Foldypack Årsunda AB som senare övertogs av AB Karl Hedin Emballage AB.
2006

Nya ägare och lokaler

År 2006 övergick bolaget i Leif Larssons och Patrik Petterssons ägo samt flyttade till nya lokaler i Märsta där förutsättningar för expansion och utökad lagerservice fanns.
2008

Jesper Klovus blir en del av Dana Pack

År 2008 anställdes Jesper Klovus av Dana Pack och år 2009 så övergick bolaget i Patrik Petterssons och Jesper Klovus ägo.
2012

Förvärv av EJ Plywoodemballage

År 2012 förvärvades EJ Plywoodemballage och flyttades till Märsta vilket innebar en utbyggnad av vår produktion.
2013

Förvärv av Björneborgs lådfabriks plywoodavdelning

År 2013 förvärvades Björneborgs lådfabriks plywoodavdelning med personal och flyttades till Märsta.
2018

Förvärv av mark och lokaler

År 2018 förvärvades lokaler och mark för bättre möjlighet att expandera och bygga ut.